پوست کندن بادمجان کبابی، به همین راحتی

به گزارش وبلاگ کارسیس، بعضی از خانم ها برای پوست کندن بادمجان کبابی و دودی دچار مشکل می شوند و برایشان سخت است، چندین روش ساده، اما مناسب برای پوست کندن بادمجان کبابی وجود دارد.

پوست کندن بادمجان کبابی، به همین راحتی

از بادمجان کبابی در طبخ بعضی غذا ها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان یا حتی انواع ترشی های بادمجان استفاده می گردد. کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست، اما جدا کردن پوست بادمجان کبابی مقداری مشکل است.

در این بخش از نمناک ترفند هایی را ارائه می کنیم که می توانید با استفاده از آن ها خیلی راحت و آسان بادمجان کبابی را پوست بکنید.

همانطور که گفتیم کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست و شما با روش های متعددی می توانید بادمجان را کبابی کنید. برای کباب کردن بادمجان:

1. بادمجان ها را شسته و خشک کنید. سپس با نوک چاقو، چند سوراخ یا چند برش طولی روی بادمجان ها بزنید و آن ها را روی شعله پخش کن روی شعله گاز قرار دهید. وقتی پوست بادمجان ها سوخت، آن ها را برگردانید تا همه طرف خوب کبابی شوند.

2. برای کبابی کردن کم درد سرتر بادمجان، بادمجان ها را شسته و خشک کنید و با چاقو چند سوراخ یا برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید. سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن نموده و بادمجان ها را داخل آن بچینید. دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و هراز گاهی بادمجان ها را برگردانید تا خوب کبابی شوند.

با استفاده از باربیکیو، کباب پز، مایکروفر یا منقل هم می توانید به راحتی بادمجان ها را کباب کنید. اگر می خواهید طعم بادمجان کبابی بی نظیر باشد، بادمجان را بر روی منقل با زغال کبابی کنید تا عطر و طعم خاصی به غذای شما بدهد.

پوست کندن بادمجان کبابی برای خیلی از افراد سخت است، زیرا با کندن پوست بادمجان بعضی مواقع کلی از گوشت آن را هم جدا شده و دور ریخته می گردد. برای کندن راحت تر پوست بادمجان کبابی از ترفند های این بخش از راز های خانه داری نمناک بهره ببرید.

روش اول: بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شده و بتوانید پوست آن ها را راحت جدا کنید. پس از خنک شدن بادمجان های کبابی پوست آن ها را با یاری چاقو و یا دست جدا کنید.

روش دوم: بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن ها را زیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن بادمجان ها زیر آب سرد خواهید دید که پوست بادمجان ها خیلی راحت تر جدا می شوند. در این روش ممکن است کمی از گوشت بادمجان کنده گردد.

روش سوم: در این روش پس از کبابی کردن بادمجان، آن ها را درون یک کیسه نایلون بگذارید و در آن را ببندید تا در کیسه نایلونی سرد گردد. سپس بادمجان ها را از کیسه نایلونی خارج نموده و پوست آن ها را بدون جدا شدن گوشتشان بکنید.

روش چهارم: ابتدا درون کاسه ای آب یخ بریزید و سپس بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن ها را درون ظرف آب سرد گذاشته تا با این کار به پوست بادمجان شوک وارد بگردد و به راحتی پوست ها جدا شوند.

منبع: نمناک

منبع: فرادید

به "پوست کندن بادمجان کبابی، به همین راحتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پوست کندن بادمجان کبابی، به همین راحتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید