سیب زمینی و پنیر بلوچیز و سیر
به گزارش وبلاگ کارسیس، این غذا نوعی پوره سیب زمینی است که با پنیر بلوچیز و سیر خرد شده تهیه می گردد و بسیار حجیم و البته خوشمزه است.
- تعداد: 12 تا 14 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 12 تا 15 دقیقه
مواد لازم
- 1350 گرم سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
- 1.5 قاشق چایخوری نمک
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- 4 حبه سیر ریز شده
- 110 گرم بلوچیز خرد شده
- پرک فلفل قرمز
طرز تهیه
1- در قابلمه، سیب زمینی ها را داخل آب و کمی نمک بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و سیب زمینی ها را دوباره داخل قابلمه برگردانید.
2- در یک تابه میانه، روغن زیتون را کمی گرم کنید، سیرها را یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سیب زمینی ها را پوره کنید، کمی آب جوش بریزید تا نرم گردد. سپس بلوچیز، نمک و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.
ارزش غذایی
- کالری: 156
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 8 میلی گرم
- کربوهیدرات: 15 گرم
- چربی اشباع شده: 5 گرم
- فیبر: یک گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 453 میلی گرم
- پتاسیم: 353 میلی گرم
- کلسیم: 71 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: karsis.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28068
به "سیب زمینی و پنیر بلوچیز و سیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سیب زمینی و پنیر بلوچیز و سیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید