طرز تهیه آش قلیه گیلانی
به گزارش وبلاگ کارسیس، وقتی هوا خنک می شود، یکی از بزرگ ترین لذت ها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. تا به حال طرز تهیه انواع آش ها را به شما آموزش دادیم. با طرز تهیه آش قلیه گیلانی با ما همراه باشید.
به گزارش وبلاگ کارسیس به نقل از کتاب کاله
مواد لازم آش قلیه گیلانی
لوبیا یک پیمانه
نخود یک پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
کشمش یک پیمانه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
قیسی 100 گرم
چغندر یک عدد
هویج سه عدد
سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم
آرد برنج نصف پیمانه
شکر نصف فنجان
آرد دو قاشق غذاخوری
آبغوره یک لیوان
نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه آش قلیه گیلانی
مرحله اول
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد کرده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.
مرحله سوم
یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلی های کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده شده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.
مرحله چهارم
سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزه ها به خورد هم بروند.
مرحله پنجم
زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: جام جم آنلاین