طرز تهیه کوفته برنجی شمالی و تبریزی خوشمزه

به گزارش وبلاگ کارسیس، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی، کوفته برنجی است. طرز تهیه کوفته برنجی شبیه به چیزی است که در طرز تهیه انواع کوفته دیدم. با این تفاوت که برای تهیه کوفته برنجی، همان طور که از نام آن می توان حدس زد، به برنج احتیاج دارید. این غذا طعمی بسیار خوشمزه داشته و البته به لحاظ مواد غذایی به کار رفته نیز در رده بالایی قرار گرفته است. شما می توانید از کوفته برنجی برای میهمانی های بزرگ خود استفاده نموده و آن را به عنوان یک غذای مجلسی روی میز قرار دهید.

طرز تهیه کوفته برنجی شمالی و تبریزی خوشمزه

در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به فرایند تهیه کوفته برنجی تبریزی اصل بیندازیم. با سفارش انلاین غذا در وبلاگ کارسیس ، نیازی به تهیه این غذای خوشمزه اصیل ایرانی در آشپزخانه نداشته و به راحتی با ثبت سفارش اینترنتی، کوفته برنجی محبوب شما، به سرعت از برترین رستوران ارسال خواهد شد.

طرز تهیه کوفته برنجی تبریزی اصل

برای آماده کردن کوفته برنجی تبریزی اصل، باید ضمن آماده کردن مواد اولیه، فرایند طبخ مرحله به مرحله آن را به درستی پشت سر بگذارید.

مواد اولیه کوفته برنجی

مواد اولیه برای تهیه کوفته برنجی، به توضیح زیر هستند:

گوشت چرخ نمودهنیم کیلوگرم
برنجیک پیمانه
سبزی کوفتهنصف پیمانه
لپهنصف پیمانه
آرد نخودچیدو قاشق غذاخوری
گردوبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
آلوبه مقدار لازم
پیازدو عدد میانه
زعفرانبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

فوت و فن طرز تهیه کوفته برنجی

برای تهیه کوفته برنجی، مراحل زیر را پیش رو دارید:

مرحله اول: پیش از هر کاری برنج را خیس نموده و آن را بپذیرد و آبکش کنید. بهتر است که حداقل برای یک تا دو ساعت برنج را خیس کنید.

مرحله دوم: حالا لپه ها را در یک تابه به همراه مقداری کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته گردد و سپس آن ها را بپزید. شما می توانید لپه را نیز برای ساعتی در آب خیس نموده، سپس در تابه تفت بدهید. برای تفت دادن صحیح لپه، ابتدا آن را به مقدار یک دقیقه بدون روغن تفت داده و مرتب هم بزنید تا نسوزد. سپس روغن را اضافه کنید.

مرحله سوم: در یک ظرف برنج و لپه را به همراه گوشت چرخ شده، پیاز و سبزی ها، با هم به خوبی مخلوط نموده و ادویه ها و آرد نخوچی را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم: اهمیت زیادی دارد که این مواد به خوبی با هم مخلوط شده و کاملا ورز داده شوند.

مرحله پنجم: اکنون مقدار مناسبی از مواد کوفته را برداشته و آن را به شکل گرد، اما تو خالی دربیاورید که بتوانید میان کوفته را با گردو، زرشک و آلو پر کنید. همین طور اضافه کردن مقداری پیاز داغ در میان کوفته نیز طعمی فوق العاده به آن می بخشد.

مرحله ششم: پس از آن کوفته را بسته و به شکل یک توپ گرد کوچک دربیاورید.

مرحله هفتم: در یک قابلمه یک عدد پیاز را خرد نموده و به همراه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن تفت دهید. سپس مقداری آب به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش بیاید.

مرحله هشتم: حالا یک به یک کوفته ها را به دقت داخل قابلمه قرار داده و بگذارید آرام آرام پخته شوند.

مرحله نهم: شما می توانید آلو یا زعفران دم نموده به کوفته های در حال پخت اضافه کنید تا طعم و رنگ و بوی بهتری به خود بگیرند.

مرحله دهم: اکنون کوفته برنجی شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.

نکات مهم طرز تهیه کوفته برنجی

برای تهیه کوفته برنجی، باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  1. پس از آماده کردن کوفته ها، بهتر است که آن ها را برای مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سفته شده و از وا رفتن کوفته ها جلوگیری گردد.
  2. برای آن که کوفته به خوبی طعم دار گردد، از سبزی تره، مرزه، ترخون و گشنیز حتما بهره ببرید.
  3. دقت داشته باشید که هرگز نباید سبزی ها مرطوب بوده و باید حتما کاملا خشک باشند. مرطوب بودن سبزی ها، به کلی طعم این غذا را خراب نموده و ضمناً باعث می گردد تا کوفته ها در آب در حال جوشیدن وارفته شوند و تمام زحمات شما برباد برود.
  4. اگر به کوفته برنجی نعناع می زنید، حتما باید مقدار آن کم باشد. نعناع زیاد موجب تلخی کوفته خواهد شد.
  5. برای تهیه کوفته برنجی، بهتر است به جای گوشت گوسفند، از گوشت گوساله بهره ببرید. چربی کمتر گوشت گوساله باعث می گردد که کوفته ها بهتر شکل گرفته و طعم بهتری نیز به خود بگیرند.

طرز تهیه کوفته برنجی شمالی

برای تهیه کوفته برنجی شمالی، در قلب کوفته ها از آلو استفاده شده و در سس کوفته نیز به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده می گردد. این طعمی نسبتا ترش تا ملس به کوفته برنجی داده و رنگ و لعاب آن را نیز مجذوب کننده تر می سازد.

طرز تهیه کوفته برنجی بدون گوشت

شبیه به چیزی که در مورد طرز تهیه کوفته تبریزی اصل دیدیم که می شد گوشت را از دستور تهیه آن حذف کرد، برای تهیه کوفته برنجی بدون گوشت نیز روند مشابهی داریم. تهیه کوفته برنجی بدون گوشت برای افراد گیاهخوار که تمایلی به میل کردن گوشت ندارند، یک غذای ایرانی عالی محسوب می گردد. در این صورت تنها کافی است که از مواد اولیه فوق، گوشت را حذف نموده و تنها با برنج و لپه، این کوفته را تهیه کنید.

همین حالا یه کوفته عالی درست کن

با یاد گرفتن طرز تهیه انواع کوفته های ایرانی، می توانید به سفره های خود رونق داده و تنوع غذایی ایجاد کنید. همین طور شما با سفارش آنلاین کوفته برنجی از وبلاگ کارسیس ، در کمترین زمان این غذا را از برترین رستوران ها، درب منزل یا در محل کار خود، تحویل گرفته و می توانید از طعم عالی آن لذت ببرید. شما تا به حال کدام یک از انواع کوفته برنجی را در منزل تهیه نموده یا در کدام رستوران طعم این غذای خوشمزه ایرانی را چشیده اید؟

نظرات خود درباره این غذای اصیل ایرانی را برای ما ارسال نموده و هر تکنیک و فوت فون دیگری که از تهیه کوفته برنجی می دانید را با ما و کاربران مشتاق یادگیری طرز تهیه کوفته برنجی، به اشتراک بگذارید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه کوفته برنجی شمالی و تبریزی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته برنجی شمالی و تبریزی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید