فوت و فن های تهیه کادایف ترکیه ای؛ همراه با گرم نوش مخصوص
به گزارش وبلاگ کارسیس، امروز براتون روش تهیه یه دسر خوشمزه و شیک رو آماده کردیم؛ دسر کادایف! این دسر یکی از شیک ترین و پرطرفدارترین دسرهای ترکیه ایه؛ با توجه به نزدیک بودن سلیقه ایرانیا به ترک ها، تو ایران هم این دسر طرفدارای زیادی داره. در ادامه این مقاله از دسته آشپزی در مجله اینترنتی خبرنگاران با عکس های مرحله به مرحله و نکات مهمی که در تهیه کادایف باید رعایت کنید، درست کردن این دسر خوشمزه رو آموزش می دیم.
این دسر از دو بخش رشته و کرم یا فرنی میانی اون تشکیل میشه.
رشته کادایف (فروشگاه های لوازم قنادی) | 150 گرم |
کره یا روغن حیوانی | 50 گرم |
پودر قند | 4 قاشق سوپ خوری |
آرد | 2 قاشق سوپ خوری |
نشاسته ذرت | 4 قاشق سوپ خوری |
شکر | 2 /1 پیمانه |
خامه صبحانه | 200 گرم |
پودر هل | 2 /1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 3 پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تریلیچه (کیک خیس خامه ای کاراملی)؛ دسر خوشمزه ترکی
طرز تهیه کادایف:
ابتدا کره یا روغن حیوانی را در ماهی تابه می ریزیم و بر روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود. رشته های کادایف را به صورت تکه های 2 الی 3 سانتی خرد می کنیم به کره آب شده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا رنگ رشته ها طلایی شود؛ بعد از طلایی شدن رشته ها، پودر قند رو به رشته ها اضافه می کنیم. رشته های طلایی و پودر قند رو کمی باهم مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم.
آماده سازی فرنی یا کرم کادایف:
- برای تهیه فرنی یا کرم دسر کادایف، لازم هستش که آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط، بعد الک کنیم و بعد با نصف شکر و شیر، داخل ظرف بریزیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر موز و شکلات با روشی ساده برای مهمانی
2. با همزن حسابی اون ها رو مخلوط کنیم و بعد مواد رو داخل یک قابلمه می ریزیم؛ روی حرارت قرار می دیم و مرتب هم می زنیم تا زمانی که به غلظت فرنی برسه. در یک ظرف دیگر تخم مرغ را می شکنیم و با چنگال هم می زنیم. (نیازی به استفاده از همزن نیست).
میشه تخم مرغ رو حذف کرد، اما برای مقوی بودن دسر اگر باشه بهتره! اصلا نگران نباشین؛ نه طعم و نه بوی تخم مرغ موقع سرو و خوردن حس نمیشه.
3. مواد رو به محتویات مواد داخل قابلمه اضافه کنید: شکر، پودر هل، خامه و گلاب رو هم بعد از مخلوط شدن کرم با تخم مرغ، هم زمان به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون می کنیم. باید زمان بدیم تا کرم، خنک شه و برای جلوگیری از بستن رویه کرم هر از گاهی اون رو هم می زنیم.
یک ظرف مناسب مثل پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب می کنیم؛ بعد نصف رشته های تفت داده شده را داخل ظرف می ریزیم و صاف می کنیم؛ بعد کرم خنک شده را روی اون می ریزیم. بقیه رشته ها رو به طور کامل روی سطح کرم می ریزیم تا کامل سطح کرم رو بپوشونه و آروم و بدون اینکه فشار بدیم، رشته ها رو صاف می کنیم.
4. روی ظرف یا قالب را سلفون می کشیم و داخل یخچال میذاریم به مدت چهار تا پنج ساعت. بعد از اتمام این تایم دسر ما آماده ست. داخل ظرف دلخواه سرو و با مغزها و گل تزیین می کنیم. دسر خوشمزه شما آماده ست.
اگر دوست داشتید طرز درست کردن گرم نوش خوشمزه و زردرنگی که توی عکس زیر میبینید هم در کنار کادایف درست کنید، این مطلب رو دنبال کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 8 نوع پودینگ؛ دسر خوشمزه و مجلسی برای مهمانی
شیر | 4 لیوان |
زعفران ساییده شده | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر بادام | 3 قاشق غذاخوری |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
هل ساییده شده | 1/2 قاشق چای خوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه گرم نوش شیر زعفران
اول از همه زعفران و هل ساییده شده رو باهم مخلوط می کنیم و بعد شیر رو روی شعله میزاریم تا به جوش بیاد. زمانی که شیر به جوش اومد، مخلوط هل و زعفرون رو به اون اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم. بعد از تغییر رنگ شیر، به رنگ سرخ دلبر زعفرون، گلاب رو اضافه می کنیم و شعله رو خاموش میکنیم. حالا عسل و پودر بادوم رو اضافه می کنیم وهم می زنیم تا عسل کاملا داخل شیر حل شه. شیر زعفرون دلبر آمادست داخل ظرف دلخواه و همراه با کادایف، سرو و میل کنین.
اگر دوست دارید مجذوب کننده ترین و تازه ترین دسرها مثل کادایف رو با آموزش های مرحله به مرحله یاد بگیرید، سری به دسته بندی دسر وبلاگ کارسیس بزنید!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاچی؛ دسر سالم و مقوی به همراه نکات کلیدی
منبع: اُکالا