طرز تهیه سالسا خانگی اصیل و کلاسیک
به گزارش وبلاگ کارسیس، برای کسانی که نمی دانند، باید بگوییم که سالسا نوعی سس آسان پز و خوشمزه است که آماده کردن آن احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارد. این سس خوشمزه معمولاً در کنار تردیلا و به عنوان میان وعده یا پیش غذا صرف می گردد. سس سالسا اصالتاً مکزیکی است، اما خوشبختانه برای چشیدن مزه مجذوب کننده آن لازم نیست تا آمریکای لاتین بروید. همین جا با دستور غذایی آسان ما سالسا خانگی درست کنید و نوش جان کنید. جالب است بدانید سالسا در زبان اسپانیایی به معنای سس است و به همین علت قبل از نام آن از عبارت سس استفاده نکردیم.
مواد لازم برای تهیه سالسا گوجه خانگی (سالسا گوجه فرنگی)
- گوجه فرنگی 9 عدد (میانه)
- پیاز سفید یک عدد (بزرگ)
- فلفل هالوپینو (یا یک نوع از انواع فلفل چیلی سه عدد
- سیر با پوست دو حبه
- نمک دانه درشت به اندازه لازم
طرز تهیه سالسا خانگی کلاسیک
مرحله اول
گوجه فرنگی را خرد نموده و تخمه های داخل آن را با قاشق خارج کنید. قبل از هر چیز فر را با دمای 170 درجه گرم کنید.
مرحله دوم
بعد از گرم کردن فر گوجه فرنگی ها، پیاز، فلفل هالوپینو و سیر را در سینی گذاشته و داخل فر قرار دهید. بعد از 7 دقیقه گوجه ها کبابی می شوند و فلفل ها در بعضی قسمت ها سیاه می شوند. فر را خاموش کنید و مواد داخلی سینی را به حال خود بگذارید تا خنک شوند.
مرحله سوم
حالا پوست سیر و پوست گوجه ها را جدا کنید و تمام مواد را داخل غذا ساز بریزید تا کاملاً له شده و مخلوط شوند.
مرحله چهارم
تخمه های داخل فلفل را از آن خارج کنید و به مواد داخل غذا ساز اضافه کنید. حالا وقت اضافه کردن پیاز و یک قاشق غذاخوری نمک است. (اضافه کردن اندازه نمک سلیقه ای است).
سالسا آماده است، اما این سالسا اندازهی غلیظ است؛ درصورتی که مایلید سالسای شما رقیق تر باشد می توانید کمی آب به آن اضافه کنید. سپس با تردیلا سرو نموده و لذت ببرید. نوش جان!
حسن ختامی برای دستور پخت سالسا
- زمان لازم برای تهیه این سالسای مجذوب نماینده بیشتر از 30 دقیقه نخواهد بود.
- سالسای خانگی چندان تند نیست و بچه ها هم می توانند از آن میل نمایند.