طرز پخت خوراک ماهیچه ؛ غذای ناب ایرانی

به گزارش وبلاگ کارسیس، خوراک ماهیچه از غذاهای معروف و اصیل ایرانیست که معمولاً به همراه باقلا پلو در مجالس و مهمانی های رسمی سرو می گردد.

طرز پخت خوراک ماهیچه ؛ غذای ناب ایرانی

خوراک ماهیچه از غذاهای اصیل ایرانی است که پخت آن ظرافت و دقت زیادی می طلبد و ضروری است که فوت و فن مربوط به آن را بدانید. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک ماهیچه خوشمزه و مجلسی با وبلاگ کارسیس همراه باشید.

مواد لازم

  • ماهیچه 3 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • حبه سیر 3 عدد
  • هویج متوسط 2 عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • عصاره گوشت الیت میزان لازم
  • زعفران 1 قاشق سوپخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خوراک ماهیچه

  • پیاز ها را حلقه ای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
  • بعد از سبک و طلایی شدن پیازها، ماهیچه ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید خامی ماهیچه از بین برود.
  • پس از چند دقیقه ادویه های فلفل قرمز و دارچین و سیر های خرد شده را به ظرف اضافه و مواد را مخلوط کنید.
  • اجازه دهید ماهیچه ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ گردد. البته مراقب باشید که ماهیچه ها ته نگیرد و اگر ماهیچه ها زودتر از این زمان سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.
  • در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.
  • سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.
  • بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.
  • هویج ها را حلقه حلقه خرد نموده و به مواد اضافه کنید.
  • کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه ها 2 تا 3 ساعت کاملا بپزد.

مهم ترین نکته در پخت خوراک ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچه ها و پختن آن ها است که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچه ها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچه ها باعث سفت شدن آن ها نیز خواهد شد. از این رو به زمان لازم و نکات مورد نظر برای پخت این غذا توجه داشته باشید.

این خوراک را با آب غلیظ تر می توانید در کنار برنج سرو نموده و از خوردن آن لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذاهای ایرانی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز پخت خوراک ماهیچه ؛ غذای ناب ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز پخت خوراک ماهیچه ؛ غذای ناب ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید