طرز پخت خوراک ماهیچه ؛ غذای ناب ایرانی
به گزارش وبلاگ کارسیس، خوراک ماهیچه از غذاهای معروف و اصیل ایرانیست که معمولاً به همراه باقلا پلو در مجالس و مهمانی های رسمی سرو می گردد.
خوراک ماهیچه از غذاهای اصیل ایرانی است که پخت آن ظرافت و دقت زیادی می طلبد و ضروری است که فوت و فن مربوط به آن را بدانید. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک ماهیچه خوشمزه و مجلسی با وبلاگ کارسیس همراه باشید.
مواد لازم
- ماهیچه 3 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد
- حبه سیر 3 عدد
- هویج متوسط 2 عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- عصاره گوشت الیت میزان لازم
- زعفران 1 قاشق سوپخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه خوراک ماهیچه
- پیاز ها را حلقه ای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
- بعد از سبک و طلایی شدن پیازها، ماهیچه ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید خامی ماهیچه از بین برود.
- پس از چند دقیقه ادویه های فلفل قرمز و دارچین و سیر های خرد شده را به ظرف اضافه و مواد را مخلوط کنید.
- اجازه دهید ماهیچه ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ گردد. البته مراقب باشید که ماهیچه ها ته نگیرد و اگر ماهیچه ها زودتر از این زمان سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.
- در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.
- سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.
- بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.
- هویج ها را حلقه حلقه خرد نموده و به مواد اضافه کنید.
- کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه ها 2 تا 3 ساعت کاملا بپزد.
مهم ترین نکته در پخت خوراک ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچه ها و پختن آن ها است که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچه ها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچه ها باعث سفت شدن آن ها نیز خواهد شد. از این رو به زمان لازم و نکات مورد نظر برای پخت این غذا توجه داشته باشید.
این خوراک را با آب غلیظ تر می توانید در کنار برنج سرو نموده و از خوردن آن لذت ببرید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذاهای ایرانی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا